top of page
Kommende arrangementer

Pop-up naturtræning tirsdag og torsdag i uge 28 (9/7 + 11/7) kl 15:30 på græsset  foran Høkeren i Årsdale v/instruktør Line fra Ebeltoft Gymnastik

Line skriver:

Vi arbejder med styrke/udholdenhedstræning af alle kroppens muskler, puls, bevægelighed og gode stræk. Vi bruger sten som vægte(hvis vejret holder tørt afslutter vi med afspænding)

Varighed cirka 1 time

Medbring: egen måtte/håndklæde el tæppe til at ligge på ved ‘gulvøvelser’ (ved regnvejr træner vi styrke/udholdenhed uden at ligge ned) 

Deltagelse koster 25kr til Høkeren på mobilepay  eller kontant, når du møder frem. Penge går til Høkeren

ta’ tøj på efter vejret - lag på lag kan anbefales

Tilmelding ikke nødvendig: du kan bare møde op

Efter træningen er der mulighed for et frisk havbadhvis du har lyst eller måske en is, drikke eller noget salt hos Høkeren

Vi ses

Sct. Hans

Efter Borgerforeningens arrangement i Parken holder holder Høkeren åbent fra kl 20 til midnat med bålfade og hygge.

Tirsdag d. 30.juli er der walk & talk ved Høkeren. En festlig begivenhed med rødder i et vestafrikansk projekt, der startede i Aarsdale i 2012. Meget mere om dette senere.

Om aftenen d. 31/7 

spiller Joakim Lykke som har i mange år spillet gratis koncerter ved Høkeren.

 

D. 5/9 er der Årsdale dag hvor vi fejre vores by med hoppeborg, grill, familie-løb, kaffe og kage og fadøl ved Høkeren.

Ny terminal - kasseapparat

Duften af friskmalet kaffe og en person bag disken der giver personlig betjening bringer et behageligt minde om en ”gammeldags” købmandsforretning .

Når man om kort tid kommer ned i butikken, har fået sine varer og vil betale, og så måske ved samme lejlighed kikker den frivillige butikspasser over skulderen, forsvinder måske lidt af illusionen om den gamle købmandsbutik med det klingende kasseapparat.

Passeren står bag en spritny touchskærm og kortterminal, et nemt system både for passere og for den regnskabsansvarlige.

Stor tak til Bornholms Brand som har givet os mulighed for at investere i et sådan system - som gør det frivillige arbejde lettere - og som gør det muligt at leve op til de lovmæssige nye  krav om bogføring. 
IMG_1981 3.jpeg
bottom of page